Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

Frihedsopraab paa Skammens Dag

Århus. Indrykket den 13. januar 2018 af leif randeris

 16.05.2017

 

Integrationsministeren Inger Støjberg og flertallet i det Danske Folketing har i dag strammet i uhyrlig og umenneskelig grad kravene til permanent opholdstilladelse.

Det bliver nu meget svært for udlændinge i Danmark med en midlertidig opholdstilladelse at opnå den nødvendige sikkerhed for et etablere et stabilt liv i Danmark. Panerai Luminor GMT Replica

Nu er det jo de færreste danskere, der reelt kan forestille sig, hvordan det må være aldrig at vide om man kan blive boende i det land man bor i. Det er ikke virkeligheden for os danske statsborgere.  Men en uvirkelig hverdag med tryghed i et dansk velfærdssamfund.

Trods vores for- og nutid som kolonimagt er der meget få danskere som forholder sig til det ansvar som påhviler vores nation. 

At skærpe muligheden for at udlændinge kan bo permanent i Danmark er et udtryk for denne ignorance. Forestillingen om vi i Danmark for evig og altid har haft rent mel i posen, og at vi derfor uden moralsk stillingtagen gang på gang kan gøre det sværere for indvandrere og flygtninge at bo i Danmark. Ja, den danske befolkning lader stiltidende regeringen og integrationsministeren Inger Støjberg igangsætte en uhyrlig og skræmmende proces, der skal medføre, at hovedparten af 800 somaliske flygtninge i Danmark får inddraget deres midlertidige opholdstilladelse og bliver tvangsudsendt til Somalia, der stadigvæk lider under borgerkrig og stor hungersnød.

Netop fordi disse flygtninge ikke kan modtage en permanent opholdstilladelse, ikke fordi de er dovne og uintegreret,  men fordi de alt for stramme krav til permanent opholdstilladelse forhindrer.

Her ser vi ulighed i Danmark, når det er værst og skræmmende.

Dansk Folkeparti og store dele af det Danske Folketing har besluttet, at det er religionen islam, som udgør den største trussel mod det danske samfund og de danske værdier – som ifølge Dansk Folkeparti skal findes i kristendommen.

Danskerne ved lige så lidt om den danske folkekirke,  som de ved om vores for- og nutid som kolonimagt. Eller skulle man måske sige at Dansk Folkeparti ved lige så lidt om kristendom,  som de ved om vores for- og nutid som kolonimagt. Sjovt nok har de mere travlt med at fremhæve de danske kristne værdier.

Vi betragter skærpelsen af kravene til permanent ophold, som en del af værdikampen i Danmark og må konkludere, at der stadig er politikere i Danmark, som bruger uvidenhed og fremmedhad som primus motor for deres såkaldte politiske arbejde. 

Kontorleder

Leif randeris

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


RING TIL OS

Du kan få gratis vejledning, hvis du har et problem med en ansøgning, men det er ikke sagsbehandling.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

:            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk